İİBF’de Yatırım, Tasarruf ve Borsada Kariyer Yolcuğu Etkinliği Düzenlendi

29.03.2024

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde (İİBF) PAÜ Yatırım Topluluğu tarafından ‘Yatırım, Tasarruf ve Borsada Kariyer Yolculuğu’ etkinliği düzenlendi.

İİBF A Blok Şehit Piyade Teğmen Bekir Can Kerek Konferans Salonunda PAÜ Yatırım Topluluğu tarafından düzenlenen Yatırım, Tasarruf ve Borsada Kariyer Yolcuğu etkinliğinin konukları Yatırım Uzmanları Yasin Özdemir ve Aziz Kaçmaz ile Kurumsal İletişim Müdürü Cihan Balaman oldu.

Etkinlikte uzmanlardan seminer eğitimleri alan katılımcılar ayrıca staj başvuru imkânları hakkında bilgi aldılar. Merak edilen soruların cevaplanarak katılımcılara olan sürpriz hediyelerin verilmesinin ardından plaket takdimi ile etkinlik sona erdi.