İİBF’de akademik kurul yapıldı

17.11.2017

Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2017-2018 dönemi akademik kurulu gerçekleştirildi.

Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) 2017-2018 dönemi akademik kurulu, İİBF Dekanı Prof. Dr. Hakan Sarıtaş’ın başkanlığında, öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Prof. Dr. Sarıtaş’ın fakülteye ait akademik ve idari bilgilerin yanı sıra geleceğe yönelik planlarını içeren açılış konuşmasının ardından ödül törenine geçildi.

Emekliliğe ayrılan Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İnan Özer’e fakülte ve üniversiteye olan katkılarından dolayı teşekkür edilerek ödülü takdim edildi. Daha sonra PAÜ Bilim, Sanat, Hizmet, Teşvik ve Başarı Ödülü Yönergesinin 4. Maddesine göre bu yıl ki Sosyal ve Beşeri Bilimler ödülünü kazanan Ekonometri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şaban Nazlıoğlu’na ödülü verildi. Fakülte Kurulu ve Yönetim Kurulu’nda fakülteye katkıda bulunan öğretim elemanlarına teşekkür edilerek ödüllerinin sunulmasının ardından akademik unvanı yükselen öğretim elemanlarına ödülleri takdim edildi.

İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nihal Yayla'ya, danışmanlığını yaptığı  "Türkiye’de AB Doğrudan Yatırımları, Finansal Gelişme ve Ekonomik Büyüme İlişkisinin Ekonometrik Analizi" başlıklı yüksek lisans tezinin İktisadi Araştırmalar Vakfı'nın Yüksek Lisans Tez Ödülünü kazanmasından dolayı teşekkür edildi. Ege Üniversitesi 20. Uluslararası İktisat Öğrenci Kongresi’nde sundukları bildirileri ile teşvik ödülü alan öğrenciler kürsüye davet edilerek ödülleri takdim edildi.

Ödül törenlerinin ardından serbest kürsüye geçilerek öğretim elemanlarının akademi ve idariye yönelik istekleri dinlenip, yöneltilen sorular cevaplanıp tartışıldı.

İlgili Haberler