İİBF’de “ABL Foods ile Kariyer” Etkinliği Gerçekleştirildi

15.04.2024

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde (İİBF) PAÜ İşletme Topluluğu tarafından “ABL Foods ile Kariyer” etkinliği düzenlendi.

İşletme Topluluğu tarafından İİBF’de düzenlenen “ABL Foods ile Kariyer” etkinliği A Blok Şehit Piyade Teğmen Bekir Can Kerek Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Dört oturum şeklinde gerçekleşen etkinliğin; ilk oturumunda konuşmacı olarak ABL Foods İnsan Kaynakları Departmanından Derya Kılıç ve Tuğçe Karamanoğlu Keskin; ikinci oturumunda Satın Alma Şefi Efe Urganlıoğlu ve IT Müdürü İbrahim Biçer; üçüncü oturumunda Muhasebe ve Finans Departmanından Emrah Akoğlan ve Hasan Ali Akkan ve son oturumda ise Kurumsal İletişim Departmanından Yıldız Sedef Bıyıklı ile Esra Örmeci kendi alanlarıyla ilgili bilgi ve tecrübelerini aktardı. Konuşmacılar, öğrencilere kariyer yolculuğunda işe alım süreçleri hakkında bilgiler verdi. Öğrencilerin bu süreçlerde yaşayabilecekleri sorunlar ve merak ettikleri konularla ilgili sorular cevaplandı. Etkinlik sonunda ise Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Abdulvahap Özcan konuşmacılara hediye takdim etti.