Honaz MYO’da “Sosyal Medyanın Etkileri” Hakkında Münazara Etkinliği Yapıldı

03.01.2024

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Honaz Meslek Yüksekokulu (MYO)’nda “Sosyal Medyanın etkileri, olumlu mu? Olumsuz mu?” konusunu merkeze alan münazara etkinliği Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri tarafından düzenlendi.

Honaz MYO Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü birinci sınıf öğrencileri güz dönemindeki “İletişim Bilgisi” ve “İkna Edici İletişim” derslerinde işlemiş oldukları toplantı türlerinden biri olan münazarayı bir etkinlik olarak hazırladı.

“Sosyal Medyanın etkileri, olumlu mu? Olumsuz mu?” konulu münazara Honaz MYO konferans salonunda gerçekleştirildi. Pazarlama Reklamcılık Bölümü’ndeki Pazarlama Programı ve Halkla İlişkiler Programı öğrencileri ve öğretim elemanlarının katıldığı münazarada; kurumların, markaların ve bireylerin toplumsal hayatta ve iş yaşamında sosyal medyadan nasıl etkilendikleri, kişilerin ve markaların hayatlarında olumlu ve olumsuz etkileri tartışıldı. 

İletişim Bilgisi ve İkna Edici İletişim derslerini yürüten Öğr. Gör. Selin Çimçek; 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı güz döneminde Pazarlama Bölümü ve Halkla İlişkiler Bölümü birinci sınıf öğrencileriyle öğrenim sonuçlarını uygulamalı olarak bir etkinlikle taçlandırmak istediklerini ve öğrencilerinin; özveriyle çalıştığını, makaleler, araştırma sonuçları, tezler, röportajlar yaparak hazırlandıklarını ifade etti.

Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Melda Gölemezli, bölüm olarak derslerin performans değerlendirmelerine önem verdiklerini, tüm derslerde teori ile uygulamayı birleştirmeye yönelik bir eğitim programının hazırlandığını belirterek münazaraya katılan öğrencilere teşekkür belgelerini takdim etti.

İlgili Haberler