Honaz MYO’da Çevre Kirliliği Söyleşisi Düzenlendi

21.12.2023

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Honaz Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Sekreterlik programı öğrencileri, Sosyal Sorumluluk dersi kapsamında her hafta farklı konularda uzmanları bölüm öğrencileriyle her hafta düzenlenen söyleşide buluşturuyor.

Çevre Kirliliği ve Çevre Kirliliğini Önleme, Doğayı ve Çevremizi Koruma Yöntemleri konulu söyleşiye Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Pelin Koyuncuoğlu davet edildi.

Honaz Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda yapılan söyleşiye Honaz MYO Müdürü, Müdür Yardımcısı, bölüm öğretim üyeleri ve Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümü öğrencileri katıldı. Çevre kirliliğinin en önemli nedeninin hızlı nüfus artışı, plansız kentleşme, plansız endüstrileşme, doğal kaynakların ölçüsüz kullanılmasından kaynaklandığını belirten Koyuncuoğlu, insanların çevrelerinde yarattığı olumsuz etkilerin tümünün çevre sorunlarını oluşturduğunu söyledi.

Etkinlik sonunda Honaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hülya Karadeniz, Dr. Öğr. Üyesi Pelin Koyuncuoğlu’na teşekkür belgesi takdim etti.

İlgili Haberler