Honaz MYO’da “8. Kariyer Haftası”

05.05.2017

Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu “Kariyerimiz ve Biz” temalı “8. Kariyer Haftası” etkinliğini gerçekleştirdi.

Kredi Yurtlar Kurumu Honaz Yurt Müdürlüğü Binası’nda gerçekleştirilen etkinlik açılış töreni ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Şef. Yrd. Doç. Dr. Aykut Önder Sarıçiftçi yönetiminde ki Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Korosu katılımcılara mini bir konser sundu. Honaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Burak Çamurdan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdinç Duru ve Honaz Kaymakamı Zafer Öz’ün açılış konuşmaların ardından Honaz Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Dr. Bülent Arpat moderatörlüğünde ilk panele geçildi. Hacı Şerif Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Helvacı, DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Melek Sözkesen, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Boyacı, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Kurt ve Denizli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Osman Horzum panelist olarak katıldılar. Başarıya giden yolun tartışıldığı panelde panelistler özellikle sosyal medyanın önemine ve iş hayatında iyi ahlaka ve iletişimin önemini vurguladılar.

Kariyer haftasının en dikkat çeken etkinliği “Mezunlarımız ve Başarı Öyküleri” adlı panel oldu. Honaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Burak Çamurdan’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen panele Honaz Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olan ve çalışma hayatında başarılı olmuş mezunlar panelist olarak katıldı.

İkinci gün etkinlikleri Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’ın katıldığı söyleşiyle devam etti. Daha sonra, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Oğuz Karadeniz’in moderatörlüğünü gerçekleştirdiği “Girişimci Olmak” paneli yapıldı. “Başarı Basamakları” konulu söyleşinin ardından ise Honaz Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Adnan Akşit’in yüksekokulda yürütülmekte olan 3+1 sistemi değerlendirmesi ile etkinlik sona erdi. 

İlgili Haberler