Geleceğin Peyzaj Mimarları, Sektörün Profesyonelleri ile Bir Araya Geldi

31.03.2022

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü ve Plant Akademi iş birliğiyle, Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencileri ve sektör profesyonellerini bir araya getiren bir etkinlik gerçekleştirildi.

Etkinlik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı ve aynı zamanda Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat Zengin’in yaptığı açılış konuşması ile başladı. Prof. Dr. Zengin’in konuşmasının ardından Plant Dergisi İmtiyaz Sahibi Remzi Adıyaman, Çağlayan Tarım Şirketi Teknik Müdürü Ziraat Mühendisi Ünal Çolakel, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Denizli İl Temsilcisi Aynur Akdaş ve Fidancılık sektöründe Denizli’de faaliyet gösteren Oklu Peyzaj ve Fidancılık firma sahibi Ömer Faruk Oklu deneyimlerini paylaştı. Etkinliğe ayrıca Denizli’de faaliyet gösteren sektör temsilcileri de katılırken deneyimlerini paylaşarak, öğrencilere iş hayatına yönelik önemli tavsiyeler verdiler.