“Geçerlilik ve Güvenirlik” Çalıştayı

20.11.2016

Pamukkale Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu, her yıl Türkiye genelinde farklı üniversitelerde yapılan FOAI - Forum on Assessment Issues “Sınav Değerlendirme Konularına Odaklanma” etkinliğinin yedincisine ev sahipliği yaptı.

Türkiye’den 20 üniversiteden katılımın gerçekleştiği etkinlikte “Geçerlilik ve Güvenirlik” konuları üzerine eğitim ve çalıştay düzenlendi.

Yabancı Diller Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğin açılışında Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Recep Şahin Arslan ve Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Turan Paker konuşma yaptılar.

Üç ayrı grupta gün boyu süren çalıştayda teknik konular ile ilgili bilgi paylaşımı ile sınav değerlendirme ve iyileştirme konuları ele alındı. Çalıştay, değerlendirme toplantısıyla son buldu.