Futbol Turnuvasında İlk Düdük Çaldı

26.11.2019

Pamukkale Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı’nın (PAÜ SKS) geleneksel olarak düzenlediği Öğrenci Futbol Turnuvası, Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Spor Bilimler Fakültesi takımları arasında oynanan maç ile başladı.

Geleneksel Öğrenci Futbol Turnuvası, Pamukkale Üniversiteleri Halı Sahalarında, Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Spor Bilimler Fakültesi takımları arasında oynanan maç ile başladı. Zorlu mücadeleyi Spor Bilimleri Fakültesi Takımı 12-2’lik skor ile kazandı.

Fakülte ve yüksekokulları temsilen 14 takımın katıldığı turnuvada maçlar, iki grupta oynanacak. Gruplarını ilk dört sırada tamamlayan takımlar, 7 haftanın sonunda çeyrek final ve ardından yarı finalde mücadele edecek. Son hafta oynanacak final müsabakası ile 2019 -2020 PAÜ Geleneksel Öğrenci Futbol Turnuvasının şampiyonu belli olacak.

Maçlar, hafta içi her gün 16-00-17.00 saatleri arasında oynanacak.