FARABİ değişim toplantısı gerçekleştirildi

31.01.2017

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı için Şubat ayında planlanan Farabi başvurularından önce, Pamukkale Üniversitesi koordinatörlerine yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya 80’e yakın öğretim üyesi ve öğretim elemanı koordinatör katıldı.

Pamukkale Üniversitesi, 2009-2010 Eğitim Öğretim yılından bu yana, üniversitelerle imzalanan protokol sayısını artırarak, 84 farklı üniversite ile protokol yaptı. Öğrenci veya öğretim üyelerinin 1 veya 2 yarıyıl süresince kendi kurumlarının dışında bir yükseköğretim kurumunda eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam etmelerini sağlayan Farabi Değişim Programı kapsamında Adnan Menderes, Akdeniz, Gazi, Hacettepe, Dokuz Eylül, Kocaeli, Muğla Sıtkı Koçman, Yıldız Teknik Üniversitesi gibi üniversitelerle protokol imzalandı.

Eğitim Fakültesi Engin Aksel Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıda Farabi Kurum Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Emel Sarıtaş’ın Farabi hakkında genel bilgi vermesinin ardından, Şube Müdürü Nuray Alan son değişikliklerle birlikte Farabi Değişim Programına ilişkin yapılması gereken işlemlere ilişkin süreçler hakkında açıklamalarda bulundu.

Ardından daha önce Farabi Değişim Programından faydalanan öğrenciler duygu ve düşüncelerini koordinatörlerle paylaştılar. Oldukça verimli geçen toplantı soru-cevap bölümünün tamamlanmasıyla sona erdi.

İlgili Haberler