Eğitim Fakültesinde “Öğretmenlik Uygulaması” Toplantısı

13.02.2020

Pamukkale Üniversitesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, “Öğretmenlik Uygulaması” dersinin niteliğini artırmak amacıyla bilgilendirme ve eğitim toplantısı gerçekleştirdi.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı bahar yarıyılında İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda gerçekleştirilecek olan “Öğretmenlik Uygulaması” dersinin niteliğini artırmak amacıyla toplantı düzenlendi. Engin Aksel Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Hülya Şahin Baltacı ve Doç. Dr. İbrahim Tuncel, İl Milli Eğitim Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Selçin, bölüm ve okul koordinatörleri ile okul müdürleri katıldı.

Toplantıda, Eğitim Fakültesi’nde öğrenim gören öğretmen adaylarının, “Öğretmenlik Uygulaması” dersi kapsamında Denizli’deki okullarda 12 hafta süreyle yapacakları uygulamaların niteliğini artırmak amacıyla karşılıklı görüş alışverişi yapıldı.