Eğitim Fakültesi’nde 100. Yıl Etkinlikleri Başlıyor

23.10.2023

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Eğitim Fakültesi, Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutlayacak. Eğitim Fakültesi yıl içinde bilimsel, kültürel ve sanatsal birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde Cumhuriyetimizin 100. yılı coşkusu bu hafta içerisinde bir dizi etkinlikle kutlanmaya başlanacak. İlk hafta etkinlikleri 25 Ekim Çarşamba günü PAÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Ali Donbay’ın “Halide Edip Adıvar’ın Kaleminden Mustafa Kemal Atatürk” konferansıyla açılacak. 26 Ekim’de ise moderatörlüğünü Prof. Dr. Durmuş Akalın’ın yapacağı “100. Yılında Cumhuriyet ve Atatürk” konulu panel ile devam edecek. Prof. Dr. Süleyman İnan ve Prof. Dr. Mithat Aydın’ın panelist olarak yer alacağı etkinlik ‘100. Yılında Cumhuriyet’e ve Atatürk’e Armağan Kitap Tanıtımı’ ile sona erecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İzzet Kara, “Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir etkinlik programı hazırladık. Bilimsel, sanatsal ve kültürel alanda birbirinden değerli konu ve konuklarla yıl boyunca Cumhuriyet ve değerlerini bir kez daha yaşayacak ve yaşatacağız. Bu kıymetli programda emeği geçen herkese teşekkür eder, etkinliklere öğrenci ve öğretim elemanlarımızın coşkulu katılımlarını beklerim” dedi.

Yıl sonuna kadar sürecek olan etkinliklerde şiir dinletileri, konserler, paneller, konferanslar, sergi ve şenlikler yer alacak.

İlgili Haberler