Eğitim Fakültesi Akademisyenleri “Topluma Hizmet Uygulamaları” İçin Toplandı

17.02.2020

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde “Topluma Hizmet Uygulamaları” bahar dönemi bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında her yıl öğrenciler tarafından yapılan ve sergilenen projeler için bahar dönemi hazırlıkları başladı. 10 anabilim dalı ve 52 öğretim elemanının görev alacağı projeler ile ilgili yapılan toplantıya Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hülya Şahin Baltacı, Topluma Hizmet Uygulamaları Koordinatörü Arş. Gör. Kudret Aykırı ile fakülte öğretim elemanları katıldı.

Sosyal sorumluluk projeleri ile gönüllerde yer eden Eğitim Fakültesi öğrencileri, bu dönemde Denizli’de okul, dernek, vakıf, sağlık merkezi, bakımevleri olmak üzere birçok kurum ve kuruluşla işbirliği içinde çalışacak.