Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde görev devir teslimi

28.02.2018

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Şükran Tok’un bir başka devlet üniversitesinde göreve başlayacak olması nedeniyle devir teslim programı düzenlendi. Prof. Dr. Mustafa Buluş görevi Prof. Dr. Şükran Tok’tan teslim aldı.

Düzenlenen programa Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Enstitü Müdürü ve Yardımcıları, Enstitü Kurulu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Enstitü Sekreteri, Eğitim Fakültesi Dekanı ve Yardımcıları, Fakülte Sekreteri ile enstitü idari personeli katıldı.

Gerçekleştirilen devir teslim programında, görevlerini devreden Enstitü Müdürü Prof. Dr. Şükran Tok, Enstitü Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. İbrahim Tuncel ve Yrd. Doç. Dr. Aydan Ordu’ya teşekkür belgeleri takdim edildi. Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, teşekkür belgesini takdim ederken yaptığı konuşmada, Prof. Dr. Şükran Tok’ a Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü olarak görev yaptığı süre zarfında göstermiş olduğu özverili çalışmaları ve katkıları nedeniyle takdir ve teşekkürlerini sundu. Prof. Dr. Şükran Tok, bir başka devlet üniversitesinde göreve başlayacak olması hasebiyle Pamukkale Üniversitesi ailesinden ayrılmakta olduklarını, ancak kendilerini bu büyük ailenin değerli bir üyesi olarak görmeye devam edeceklerini ifade etti. Programda Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. İbrahim Tuncel ve Yrd. Doç. Dr. Aydan Ordu ’ya Enstitü Yönetim Kurulu üyeleri Prof. Dr. Abdurrahman Tanrıöğen ve Prof. Dr. Efe Akbulut, üniversiteden ayrılacak olması nedeniyle Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Türkay Nuri Tok’ a Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdinç Duru tarafından teşekkür belgeleri sunuldu.

 

İlgili Haberler