Dünyanın Önde Gelen Ekonomistlerinden Prof. Dr. Myoung-Jae Lee, Konferans İçin PAÜ’deydi

27.09.2023

PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kore Üniversitesi’nden Prof. Dr. Myoung-jae Lee’yi ağırladı.

PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri ve İşletme Bölümlerinin daveti üzerine Pamukkale Üniversitesi’ne gelen Prof. Dr. Lee, 22-25 Eylül’de “Basics of Difference in Differences (DD) and Triple Differences” ve “Topics in DD: DD in Reverse, Sythetic Control, Staggered Adoption and More” başlıklı konferanslarıyla katılımcılarla buluştu. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Şehit Piyade Teğmen Bekir Can Kerek Konferans Salonu’nda ve eş zamanlı olarak Youtube ve Microsoft Teams kanallarında dinleyicilerle bir araya gelen Prof. Dr. Myoung-jae Lee, daha sonra Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan tarafından kabul edildi. Görüşmede, Türkiye ve Güney Kore arasındaki tarihsel dostluğa vurgu yapılırken, olası akademik iş birlikleri hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.