DTB MYO’da Spor Müsabakaları Düzenlendi

25.05.2022

Pamukkale Üniversitesi Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda (DTB MYO) 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminde beş farklı branşta planlanan spor turnuvaları, 16-20 Mayıs 2021 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Bir hafta boyunca her gün ayrı bir spor branşında yapılan turnuvalara öğrenciler ile yüksekokulun akademik ve idari personeli büyük ilgi gösterdi. Öğrencilerin yanı sıra akademik ve idari personelimizin de oluşturdukları karma spor takımları tüm etkinlik boyunca eğlenceli vakit geçirdiler.

Masa tenisi, satranç, voleybol, futbol (minyatür kale) ve basketbol turnuvalarının düzenlendiği spor etkinliklerinde dereceye giren öğrenci ve personele, DTB MYO Yönetimi tarafından madalya ve kupalar takdim edildi.