DSHMYO’da “Günümüzde ‘Çocuk Gelişimci’ Olmak” Paneli Yapıldı

20.12.2023

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (DSHMYO)’nda “Günümüzde ‘Çocuk Gelişimci’ Olmak” adlı panel gerçekleştirildi.

PAÜ DSHMYO’da “Günümüzde ‘Çocuk Gelişimci’ Olmak” konulu panel düzenlendi. Panele; Çocuk Gelişimi Programı öğretim elemanları ve Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri katıldı. Düzenlenen panele; Hasan Veli Üğür Anaokulu Okul Müdürü Münire Kiriş, Hasan Veli Üğür Anaokulu Öğretmeni Ebru Öztürk ve mezun Burcu Alkış konuşmacı olarak davet edildi.

Panelde; okul öncesi eğitimdeki güncel sorunlar ve çözüm yolları, yenilikçi eğitim, okul öncesi eğitimin planlanması ve örnekleri anlatıldı. Panel eğlenceli oyunlarla son buldu.

Söyleşinin ardından Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Özlem Körükçü panelin öğrenciler için çok verimli ve eğlenceli geçtiğini belirterek; Hasan Veli Üğür Anaokulu Okul Müdürü Münire Kiriş, Hasan Veli Üğür Anaokulu öğretmeni Ebru Öztürk ve mezun Burcu Alkış’a teşekkür belgelerini takdim etti.