DSHMYO’da “Çocuk Gelişimi Alanında Kendimizi Nasıl Geliştirebiliriz?” Etkinliği Düzenlendi

11.03.2024

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO)’nda düzenlenen “Çocuk Gelişimi Alanında Kendimizi Nasıl Geliştirebiliriz?” etkinliğinde Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri ile buluşma gerçekleştirildi.

DSHMYO Çocuk Gelişimi Programı Öğr. Gör. Dilek Uludağ Kodal tarafından Kariyer Planlama dersi kapsamında düzenlenen “Çocuk Gelişimi Alanında Kendimizi Nasıl Geliştirebiliriz?” etkinliği Okul Öncesi Öğretmeni Bahar Kelci’nin katılımıyla gerçekleşti.

Program, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yapılmasından dolayı Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Özlem Körükçü’nün kendi kaleme aldığı “Kadın” şiiri okumasıyla başladı. Okul Öncesi Öğretmeni Bahar Kelci konuşmasının devamında; bir çocuk gelişimci olarak kendimizi nasıl geliştirebiliriz? Alanda çocuk gelişimci olarak nasıl var oluruz? Hangi eğitimlerin bizleri geliştireceği ve hangi eğitimlerde uzmanlaşabileceği konularında öğrencileri bilgilendirdi. Kendi deneyimlerinden de örnekler veren Kelci, öğrencilerin sorularıyla sunumunu tamamladı. Etkinlik, MYO Müdürü Doç. Dr. Pınar İli ile Bölüm Başkanı Prof. Dr. Özlem Körükçü’nün Bahar Kelci’ye teşekkür belgesi takdim etmesiyle sona erdi.

İlgili Haberler