Din ve Bilim

02.05.2017

Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü “Din ve Bilim” konulu konferans düzenledi.

Prof. Dr. İsmail Çetişli Salonunda yapılan konferansa, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Karakuş, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Analitik Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Latif Elçi moderatörlüğünde, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hamza Yılmaz’ın konuşmacı olarak katıldığı konferansta,  din ve bilim ilişkisinin tarihsel seyri ele alınarak, konuya ilişkin sorulara yanıtlar arandı.

Bir saat süren konferans Prof. Dr. Hamza Yılmaz’ın katılımcılardan gelen soruları cevaplamasının ardından son buldu.