Danıştay Savcısı Nazlı Yanıkdemir PAÜ’ye Konuk Oldu

21.12.2022

Pamukkale Üniversitesi Kariyer Yolcuları Öğrenci Topluluğunun düzenlediği ‘Kariyer Sohbetleri Hukuk’ adlı konferansın konuğu Danıştay Savcısı Nazlı Yanıkdemir oldu.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi A Blok Şehit Piyade Teğmen Bekir Can Kerek Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammed Ensar Yeşilyurt, daire başkanları, avukatlar, öğretim üyeleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Pamukkale Üniversitesi Kariyer Yolcuları Öğrenci Topluluğunun koordinatörlüğünde düzenlenen ‘Kariyer Sohbetleri Hukuk’ adlı konferans topluluk danışmanı Prof. Dr. Kâmil Orhan tarafından yapılan açılış konuşmasıyla başladı. Prof. Dr. Orhan konuşmasında şunları söyledi: “Öncelikle değerli konuğumuz Nazlı hanıma çok teşekkür ediyorum çünkü bir telefonumuzla Ankara’dan buraya bu mevsim de geldi. Bir teşekkür de şahsen SKS Daire Başkanlığına etmek isterim. Hep arkamızda durdular bu etkinlikte bizi çok fazla desteklediler, çok teşekkür ediyorum onlara; ekibime teşekkür ediyorum gerçekten can siperane her zamanki gibi kariyer yolcularına yakışır bir şekilde hazırlandılar. Gelen bütün konuklarımıza Rektör Yardımcım da başta olmak üzere değerli hocalarıma teşekkür ediyorum. Bu üniversite bir yolculuk arkadaşlar bunu çok sık söylüyorum bu yolculukta tabi ki dersler çok önemli ama yaptığımız işi tanımakta çok önemli vizyon da çok önemli.’’  şeklinde sözlerini tamamlayarak sözü Danıştay Savcısı Nazlı Yanıkdemir’e bıraktı.

Konferansta Danıştay Savcısı Nazlı Yanıkdemir meslek hayatı, adli yargı ve idari yargı nedir, adli ve idari yargı nasıl işler gibi birçok konuda önemli bilgiler aktardı. Konferansın devamında öğrencilerden gelen soruları da yanıtlayan Nazlı Yanıkdemir’e konferansın sonunda ise İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ensar Yeşilyurt teşekkürlerini sunarak katkı ve katılımlarından dolayı şilt takdim etti.

İlgili Haberler