Daire başkanları Serinhisar’da toplandı

20.10.2016

Pamukkale Üniversitesi tarafından geleneksel hale gelen Daire Başkanları Toplantısı bu hafta Serinhisar’da yapıldı.

Serinhisar Belediyesi’nde gerçekleşen toplantıya Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, Rektör Yardımcıları, PAÜ Genel Sekreteri ve Genel Sekreter Yardımcıları ile daire başkanları katıldı.

Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, PAÜ Heyeti’ne ilçe hakkında ve Serinhisar’da açılacak olan meslek yüksekokulu inşaatı hakkında brifing verdi. Kobaş, ilçede PAÜ üst yönetimi ve daire başkanlarını ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.

Toplantının sonunda Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve Pamukkale Üniversitesi üst yönetimi, Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş ile birlikte Pamukkale Üniversitesi Serinhisar Meslek Yüksekokulu’nun inşaatını gezerek, görevlilerden bilgi aldılar.