“Cumhuriyetimizin 100. Yılında Sosyal Güvenlik’’ Konulu Panel Yapıldı

10.11.2023

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF)’nde “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Sosyal Güvenlik’’ konulu panel gerçekleştirildi.

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü (ÇEEİ) tarafından düzenlenen etkinliğe; PAÜ İİBF Dekanı Prof. Dr. Ender Coşkun, Denizli Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Abdullah Mersin, Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Mehmet Sarıgöl, PAU Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya Kabakçı Karadeniz, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte; PAÜ İİBF ÇEEİ Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Handan Kumaş, panel başkanlığı yaptı.  Panelde; Bursa Uludağ Üniversitesi İİBF ÇEEİ Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yusuf Alper, “Türk Sosyal Sigorta Sistemi: Dünü ve Bugünü” konulu bir konuşma gerçekleştirdi. Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Nazım Sözer, “Türk Sosyal Sigorta Sisteminde Geleceğe Dönük Beklentiler” konulu bir konuşma yaptı. PAU İİBF ÇEEİ Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Karadeniz ise “Tarihsel Süreç İçinde Türkiye’de Sosyal Güvenlik Kurumları ve Halkla İlişkiler” hakkında bilgiler verdi.

Panel, soru-cevap bölümünün ardından son buldu. Panel başkanı ve panelistlere katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

İlgili Haberler