Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Kitap Bağışı

29.09.2023

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Denizli Sosyal Bilimler MYO, Hüsamettin Kulaklı İlköğretim Okulu’na kitap bağışı yaptı.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Denizli Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu çalışanları, Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kapsamında Hüsamettin Kulaklı İlköğretim Okulu'na kitap bağışında bulundu. Bu anlamlı ziyarette Denizli Sosyal Bilimler MYO, eğitimde kaliteyi artırmak ve geleceğin liderlerini desteklemek için Dünya Çocuk Klasikleri başta olmak üzere çeşitli kitaplarla dolu bir koleksiyonu okula hediye etti.

Denizli Sosyal Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Nergis Biray, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Mehmet Yalçın, Dış Ticaret Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Mükrime Öksüz Demirgubuz ve Yüksekokul sekreteri Abdullah Başgün, Hüsamettin Kulaklı İlköğretim Okulu Müdürü Sayın Uzm. Öğr. Nadir Uzun ile buluşarak kitap bağışını gerçekleştirdi. Nadir Uzun, bu tür inisiyatiflerin öğrencilerin eğitimine büyük katkı sağladığını ve okulun kütüphanesini zenginleştirdiğini belirtti.

Denizli Sosyal Bilimler MYO’nun bağışladığı kitaplar, farklı yaş gruplarına ve ilgi alanlarına hitap eden geniş bir yelpazeyi kapsadığı ve bu bağış ile okulun öğrencilerine daha fazla okuma materyali sunarak öğrencilerin okuma alışkanlığı kazanmasına destek olunmasının amaçlandığı ifade edildi.

Ziyaret sırasında, Denizli Sosyal Bilimler MYO temsilcileri, ziyaretleri esnasında okuldaki sıcak karşılama ve misafirperverliklerinden dolayı okul müdürü ve sınıf öğretmenine teşekkürlerini ilettiler. Denizli Sosyal Bilimler MYO temsilcileri, bu tür etkinliklerin gelecekte de devam edeceğini ayrıca, topluma fayda sağlamak için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini vurguladılar.

Kitap bağışının ardından sınıf öğretmeni ve öğrenciler, Pamukkale Üniversitesi’ni daha yakından tanıyabilmeleri için davet edildiler. Sınıf öğretmeni ve öğrencilerden Pamukkale Üniversitesi’ni ziyaret edecekleri sözünün alınmasından sonra ziyaretin sonlandırıldığı bildirildi.

İlgili Haberler