Cezaevindeki Çocukların Yüzünü Güldürdüler

15.01.2019

Pamukkale Üniversitesi Buldan Meslek Yüksekokulu (MYO) Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Topluluğu Denizli T Tipi Cezaevinde anneleriyle kalan çocuklara yardım eli uzattı.

PAÜ Buldan MYO Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Topluluğu Denizli T Tipi Cezaevinde annesiyle birlikte yaşayan çocuklar için proje düzenledi.

Danışmanlığını Buldan MYO Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Yusuf Kaya’nın yaptığı topluluk esnaf ve vatandaşlardan çocuklar için giysi, bez, mama ve oyuncak topladı. Toplanan yardımlar Denizli T Tipi Cezaevine götürülerek yetkililere teslim edildi.

Çocukları sevindirmek adında proje gerçekleştirdiklerini ifade eden Buldan MYO Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Yusuf Kaya, “Cezaevindeki çocuklarımızın yüzlerini güldürebilmek adına güzel bir proje yürüttük. Buldan halkına ve öğrencilere, sosyal sorumluluk projesine yapmış oldukları destek için teşekkürler sunuyorum. İleride de toplum için faydalı sosyal sorumluluk projelerine devam edeceğiz.” diye konuştu.

Cezaevi yönetimi de projeye destek verenlere teşekkürlerini sunarak yardımların çocuklara ulaştırılacağını belirtti.