Çal tanıtım günleri

31.12.2016

Pamukkale Üniversitesi’nde ilçe tanıtım günleri devam ediyor. Üniversitenin bu haftaki konuğu Çal ilçesi oldu.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ tarafından hayata geçirilen ilçelerin tanıtımı projesi Çal ilçesi ile devam ediyor. Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Çal MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Aysel Yeşilyurt Er, Pamukkale Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde, yöresel ürünlerin tanıtıldığın etkinliğin açılış kurdelesini kesti.

Başkan Akcan, Rektör Bağ ile stantları gezerek, Çal ilçesine özgü üzüm, domates, asma yaprağından yapılan sarma ve badem gibi tarımsal ürünleri tanıttı.

Öğrenciler ve katılımcılar için Çal ilçesinin asma yaprağından 300 kilo sarma yapılarak dağıtıldı.

Tanıtım kapsamında, Pazar günü Pamukkale Üniversitesi öğrencilerine yönelik Çal’da bir gezi programı düzenlenecek.

Pamukkale Üniversitesi öğrencileri ve çalışanları 9 Aralık tarihine kadar standları gezebilecek.