Çal MYO Yönetiminden Yeni Başkana Ziyaret

26.04.2024

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Çal Meslek Yüksekokulu (Çal MYO) Yönetimi, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Çal Belediye Başkanı olarak seçilen Ahmet Hakan'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Çal MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aysel Yeşilyurt Er, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Çiğdem Elgin Karabacak, Öğr. Gör. Dr. İsmail İşler ve Yüksekokul Sekreteri Serkan Sert ile birlikte 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Çal Belediye Başkanı olarak seçilen Ahmet Hakan'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Çal Meslek Yüksekokulu ve Çal Belediyesi ile birlikte Çal ve yöresine yönelik önemli katkılar sağlanabileceğinin önemine dikkat çeken heyet ziyaret sonrasında hatıra fotoğrafı çektirdi.