Buldan MYO’da İş Kulübü Eğitimleri

26.04.2018

PAÜ Buldan Meslek Yüksekokulu ve Denizli Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü (İŞKUR)’un ortaklaşa düzenlediği “İş Kulübü Projesi” Buldan MYO'da gerçekleştirildi.

Proje kapsamında  Denizli Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 3 Uzman, Buldan MYO'ya gelerek 4 günlük İş Kulübü eğitimlerini gerçekleştirdi. Eğitime katılan 30 öğrenciye etkinlik sonunda sertifikaları verildi.

4 günlük eğitimde öğrencilere özgeçmiş hazırlama, mülakat teknikleri, iş bulma yöntemleri ve süreçlerine ilişkin detaylı bilgiler sunuldu. Aynı zamanda İŞKUR'un bu süreçlerdeki rolü vurgulandı. Sertifika töreninde konuşma yapan Buldan MYO Müdürü Prof. Dr. İsmail Çeviş, İŞKUR tarafından gerçekleştirilen İş Kulübü etkinliğinin öğrenciler açısından çok verimli geçtiğini vurguladı. Ayrıca Buldan Meslek Yüksekokulu bünyesindeki öğrencilerin kendilerini geliştirebilecekleri etkinliklere devam edeceklerini belirterek, Denizli ili içerisinde faaliyet gösteren sektör temsilcileriyle görüşmelerinin son aşamaya geldiğini, dönem sonu sınavlarından önce Kariyer Günü etkinliklerini gerçekleştirmeyi planladıklarını açıkladı.