Bekilli MYO’da Mezuniyet Heyecanı

11.06.2018

Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Bekilli Meslek Yüksekokul Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Törene Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ali Kaya, öğretim görevlileri ve mezun öğrencilerin yakınları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, okulun tanıtım videosu ve açılış konuşmaları ile devam etti.

Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ali Kaya yaptığı konuşmada, ülkenin geleceğine yön verecek mezunların, bu büyük sorumluluklarının bilincinde olmalarını ve bu yönde davranmaları gerektiğini vurgulayarak mezun öğrencilere meslek hayatlarında başarılar diledi. Mezun olan öğrenciler adına konuşma yapan okul birincisi Ruken Sürer konuşmasında, kendilerini yetiştiren ailelerine ve iki yıl boyunca kendilerine emek veren hocalarına teşekkür etti.

Dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesiyle devam eden programda, okul birincisi Ruken Sürer ödülünü Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ali Kaya’dan aldı. Mezun olan öğrencilere belgelerinin takdim edilmesinin ardından törenin keplerin coşku içinde fırlatılması ile son buldu.

İlgili Haberler