Bekilli MYO’da Kariyer Konferansı Düzenlendi

24.05.2022

PAÜ Bekilli Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından düzenlenen ‘Kariyer Konferanslarına’ Üniversite – Sanayi iş birliği çerçevesinde DOSBİL Bilgisayar Şirket Yöneticisi Mustafa Kaygın konuk edildi.

PAÜ Bekilli Meslek Yüksek Konferans salonunda gerçekleşen konferansa Okul Yöneticileri, Öğretim Görevlileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Konferansta, öğrencilere kariyer, iş hayatı ve amaçlar konusunda bilgiler veren DOSBİL Bilgisayar Şirketi Yöneticisi Mustafa Kaygın, başarının tesadüfî olmadığının altını çizdi. Özellikle başarıyı yakalamış kişilerin yola çıkarken kendilerine büyük amaç belirlediği ve büyük amaçların içinde de ulaşmak istedikleri değişik hedeflerin olduğunu söyleyen Kaygın, koyulan hedeflerden gerçekleşmeyenlerin olabileceğini, bu durumun kişileri amacından kopartmaması gerektiğini ifade ederek böyle bir durumda, önemli olanın yaşanan her olumsuzluktan ders alınıp yola devam edebilmek olduğunu belirtti. Kendi hayat hikâyesinden ve tecrübelerinden de bahsederek; bu aşamalara nasıl geldiğini, gençlere anlattı. Gençlerin sorulara yanıtlayarak, gençleri kariyer ve iş hayatı konusunda aydınlattı.

İlgili Haberler