Bekilli MYO’da Devir Teslim Töreni Yapıldı

10.11.2022

Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu (Bekilli MYO)’da devir teslim töreni gerçekleştirildi. Pamukkale Üniversitesi Bekilli MYO müdürlüğü görevini Dr. Öğretim Üyesi Abdullah Beram devraldı.

Pamukkale Üniversitesi Bekilli MYO’da gerçekleşen törende Dr. Öğretim Üyesi Abdullah Beram, görevi önceki müdür Doç. Dr. Ali Kaya’dan teslim aldı. Törende, Bekilli Meslek Yüksekokulunda görev yapan akademik ve idari personel hazır bulundu.

Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu’nun yeni müdürü Dr. Öğretim Üyesi Abdullah Beram, törende tüm akademik ve idari personelle tek tek tanıştı. D. Öğr. Üyesi Beram “Meslek Yüksekokulumuza yakışır bir şekilde ekip ruhuyla çalışmalarımızı yürüteceğimize inanıyorum.” dedi.

Pamukkale Üniversitesi Bekilli MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Abdullah Beram, meslek yüksekokulunun gelişimi ve yaptıkları çalışmalardan dolayı eski müdür Doç. Dr. Ali Kaya’a teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.

Doç. Dr. Ali Kaya, Bekilli Meslek Yüksekokulu’nda 7 yıl boyunca yapmış olduğu hizmetler konusunda kısa bilgiler verdi. Tüm personele katkılarından dolayı teşekkür ederek Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Beram’a yeni görevinde başarılar dilediğini ifade etti.