Avrupa Spor Liderliği Programı’nın (ESLP) ilk Çalıştayı PAÜ’de Gerçekleştirildi

16.05.2018

Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nin dâhil olduğu Avrupa Spor Liderliği Programı’nın (ESLP) ilk çalıştayı, PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Çeşitli fakültelerden spor lideri olmaya gönüllü öğrencilerin katıldığı çalıştayda, PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Özgür Mülazımoğlu Ballı, Dr. Öğr. Üyesi Yeliz İlgar ve Dr. Öğr. Üyesi Y. Aytül Dağlı Ekmekçi yönetiminde spor liderlerinde var olan yetenekler, spora katılımı engelleyen ve teşvik eden unsurları belirleme, sportif aktivite planlamasıyla ilgili kişisel ve mesleki gereksinimler konularında bilgiler verilerek, grup çalışmaları gerçekleştirildi.

Halen devam eden proje çalışmaları kapsamında ikinci çalıştay 2018 yılı Ekim ayında düzenlenecek.