“Atatürk’ü Anlamak”

15.11.2022

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Eğitim Fakültesi’nde Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 84. ölüm yıl dönümü nedeniyle “Atatürk'ü Anlamak” konulu konferans düzenlendi.

Dr. Engin Aksel Konferans Salonunda gerçekleşen konferansa Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İzzet Kara, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Efe Akbulut, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Turgut Türkdoğan ve Dr. Öğr. Üyesi Gülözge Türköz, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen etkinlikte Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mithat Aydın "Atatürk'ü Anlamak" konulu konferans verdi. Atatürk’ün hayatından kesitleri slayt eşliğinde anlatan Aydın, konferans sonunda soruları yanıtladı.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İzzet Kara, Prof. Dr. Mithat Aydın’a katkılarından dolayı teşekkür ederek belge takdim etti.