Akreditasyon Kurulu Tıp Fakültesini inceledi

04.03.2017

Ulusal Tıp Eğitimi Akreditasyon Kurulu (UTEAK) Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni ziyaret etti.

2017 yılı Değerlendirme ve İzleme Programı kapsamında Ulusal Tıp Eğitimi Akreditasyon ekibi, 26 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesini ziyaret etti. Bu ziyarette Pamukkale Üniversitesi Rektörü ve Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Semin Fenkçi, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Şahika Pınar Akyer ve Doç. Dr. Çağdaş Erdoğan, Mezuniyet Öncesi Eğitim Kurulu (MÖEK) Başkanı Prof. Dr. Mehmet Bülent Özdemir ve Fakülte Sekreteri Naife Adak hazır bulundu.

Ziyaret ekibi Tıp Fakültesi'nde; yönetim, yönetim kurulu, öz değerlendirme hazırlama ekibi, öğretim üyeleri, araştırma görevlileri ve öğrenciler gibi farklı paydaşlarla görüştü. Tıp Fakültesinin altyapı ve olanaklarını yerinde gözlemleyen ekip, bunun sonucunda bir ziyaret raporu hazırladı. Akreditasyon başvuru sonucu ileri bir tarihte bildirilecek.