Afet ve Acil Durumlar Konulu Konferans Düzenledi

15.12.2021

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Honaz Meslek Yüksekokulu (Honaz MYO) Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü öğrencileri, Sosyal Sorumluluk ve Etik dersi kapsamında “Afet ve Acil Durumlar” konulu konferans düzenledi.

Honaz Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenen konferansta konuşmacı Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Denizli Şubesi Şefi Mehmet Öneri; deprem, heyelan, sel, çığ, yangın gibi afet durumlarına karşı alınacak önlemler ve korunma yöntemleri konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

Honaz MYO Müdürü Prof. Dr. Hülya Kabakçı Karadeniz; AFAD Denizli yetkililerinin teorik ve uygulamalı olarak bilgilerini paylaştıkları bu konferansın bilinçlenmeye büyük katkıda bulunduğunu, afetlere karşı duyarlılığın artırılması, birey/kurum/kuruluş düzeyinde afetlere karşı hazırlıklı olunması ve önlemlerin alınmasının önemli olduğunu ve öğrencileri duyarlı projelerinden dolayı tebrik ettiğini belirtti.