Acıpayam MYO'lu Öğrenciler Gönüllü Projeler İle Gönülleri Isıttı

29.03.2024

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Acıpayam Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri Sosyal Sorumluluk ve Etik dersi kapsamında dersin sorumlu öğretim elemanı Öğr. Gör. Esengül Katırcı Ünkaya koordinasyonunda bir dizi projeyi hayat geçirmeye devam ediyor.

Güz döneminde de çok sayıda projeye imza atan Acıpayam MYO öğrencileri bahar dönemi ile birlikte yeni projeler gerçekleştirmeye başladı. Ders kapsamında Maliye ve Çocuk Gelişimi programlarında okuyan bir grup öğrenci, Acıpayamlı hayırseverlerin de desteğini alarak Ramazan Kolileri hazırladı. Hazırladıkları kolileri ihtiyaç sahibi ailelerle paylaşması için Acıpayam Anaokulu'na teslim etti. Kolilerin dağıtımı için Anaokulu Müdürü Hayriye Baş ve Anaokulu öğretmenleri destek oldu.