Acıpayam MYO’da İş Sağlığı Güvenliği Eğitimi

05.01.2024

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Acıpayam Meslek Yüksekokulu (MYO), Acıpayam Halk Eğitim iş birliği ile Acıpayam MYO Konferans Salonu’nda Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi düzenledi.

Öğretim Görevlisi Fatma Özge Özgen Öney’in yürüttüğü İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku ve Öğretim Görevlisi Aslıhan Tugan’ın yürüttüğü İş Sağlığı Güvenliği dersleri kapsamında gerçekleşen eğitimde eğitimci olarak İş Güvenliği Uzmanı Havana Dönmez yer aldı.

Eğitim, öğrencilerin mesleki kariyerlerine katkı sağlaması, iş yerinde eğitim (İME)  programı sürecinin sağlıklı işlemesi, öğrencilerin iş yerinde güvenlik önlemlerini, iş sağlığını öğrenmeleri ve öğrencilerin bu alanda bir sertifikaya sahip olması amacıyla gerçekleşti. Düzenlenen eğitimde Halk Eğitim Merkezi’nde Temel İş Sağlığı Güvenliği Eğitimleri veren İş Güvenliği Uzmanı Havana Dönmez önemli noktalara değinirek, İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili temel bilgileri aktardı.