Acıpayam MYO’da Bir Dizi Etkinlik Gerçekleştirildi

07.04.2022

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Acıpayam Meslek Yüksekokulu tarafından (Acıpayam MYO) bir dizi etkinlik düzenlendi. ‘Kariyer Buluşmaları’ kapsamında Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz öğrencilerle keyifli bir söyleşi gerçekleştirirken, bir diğer etkinlik olan “Madde Bağımlılığı ve Zararları” adlı konferansta ise madde bağımlılığının zararları ve ondan kurtulma yöntemleri anlatıldı.

Kaymakam Gürbüz Öğrencilerle Keyifli Bir Söyleşi Gerçekleştirdi

Kariyer Buluşmaları kapsamında, Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirildi. Acıpayam MYO Konferans Salonu’nda gerçekleşen söyleşiye; Acıpayam MYO Müdürü Öğr. Gör. Senem Tüfekçi, akademik personel ve çok sayıda öğrenci katıldı. Açılış konuşmasını Maliye Programı Öğr. Gör. Fatma Özge Özgen Öney’in yaptığı söyleşide; Kaymakam Mustafa Gürbüz kaymakamlık mesleğine uzanan kariyer yolculuğunu, eğitim öğretim hayatından itibaren başlayarak öğrencilerle paylaştı. Öğrencilerin ilgiyle takip ettiği söyleşide Kaymakam Gürbüz, kendisine yöneltilen çok sayıda soruya ayrıntısıyla ve samimiyetle yanıt verdi. Öğrencilerin dikey geçiş sınavından sonra lisans eğitimine devam etmesinin önemine vurgu yapan Kaymakam Gürbüz, lisans eğitimiyle ilgili bilgiler de aktardı. Kendi hedef ve hayallerine ulaşmak için çok yoğun bir emekle çalıştığından söz eden ve vazgeçmemenin önemine vuru yapan Kaymakam Mustafa Gürbüz, öğrencilere de kendi kariyer yolculukları için neler yapabileceklerini anlattı. Üniversite eğitiminin öneminden, sosyal medya kullanımına; kaymakamlık mesleğinin inceliklerinden, sosyal hayatına kadar geniş bir çerçevede gerçekleşen söyleşi, Acıpayam MYO Müdürü Öğr. Gör. Tüfekçi’nin Kaymakam Gürbüz’e çiçek ve plaket takdimi, ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

“Bir Kereden Bir Şey Olmaz Demeyin!”

Acıpayam MYO’da Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’nün iş birliği ile “Madde Bağımlılığı ve Zararları” adlı konferans gerçekleştirildi. Komiser Yardımcısı Cemil Özdemir’in konuşmacı olduğu konferansa; Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz, Acıpayam MYO Müdürü Öğr. Gör. Senem Tüfekçi, Acıpayam Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem, İlçe Emniyet Müdürü Onur Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Yasin Gökçe, Siyasi Parti İlçe Başkanları, akademik personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Gençlere madde bağımlılığının zararlarını ve madde bağımlılığından kurtulmanın yollarını görsel ve işitsel araçlarla anlatan Komiser Yardımcısı Özdemir; “Bir Kereden Bir Şey Olmaz Demeyin” diyerek uyuşturucu maddelerinin ölümcül tehlikelerini anlattı.

Konferansın sonunda, madde bağımlılığının zararlarından bahsederek; “Gençlerimiz geleceğimiz için çok önemli bir role sahip, bu tarz zararlı alışkanlıklara karşı hep birlikte mücadele edeceğiz” diyen Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz, Komiser Yardımcısı Cemil Özdemir’e teşekkür plaketini takdim etti. 

 

 

İlgili Haberler