PAÜ Yeni Kayıt Dönemine Hazır

13.08.2016

Pamukkale Üniversitesi’ni kazanarak kayıt amaçlı Denizli’ye gelecek olan öğrenci ve ailelere yönelik hazırlıklar tamamlandı. Kampüse ulaşım için otogardan ücretsiz servisler kaldırılacak.

Pamukkale Üniversitesi web sayfası ilk açıldığında kayıt için gelecek öğrencilerimize yönelik detaylı bir duyuru yayınlandı.

Kampüse ulaşım ile ilgili ise; karayolu ulaşımını tercih ederek toplu taşıma araçlarıyla ilimize gelen öğrenci ve ailelerine yönelik, otogarda irtibat standı kurulacak, bilgilendirmek üzere personeller görevlendirilecektir.

Öğrenci ve aileler üniversite kayıt işlemleri konusunda bilgilendirilerek ücretsiz servis araçlarıyla, otogardan Pamukkale Üniversitesi Kampüsü içerisinde bulunan kayıt merkezine ulaştırılacaklardır.