Öğrenciler Çiçeklerle Karşılandı

14.08.2016

Pamukkale Üniversitesi’nde 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı öğrenci kayıtları başladı. Öğrenciler otogarda çiçeklerle karşılandı.

Pamukkale Üniversitesi’nde kayıt heyecanı başladı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğrenciler, 15 Ağustos - 19 Ağustos tarihleri arasında kayıt işlemlerini gerçekleştirecek. Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü kayıt döneminde bir aksaklık yaşanmaması için bütün önlemleri aldı.

Şehir girişleri ve kampüs içinde yönlendirme levhaları ve otobüs terminaline gelen öğrenciler için gerekli yönlendirmelerin yapılacağı stand kuruldu. PAÜ personeli gelen öğrencileri otogarda çiçeklerle karşıladı. Standda üniversite ile ilgili yapılan ön bilgilendirmenin ardından öğrenciler ücretsiz olarak otogardan kampüse taşındı. Öğrenciler beş gün boyunca bu hizmetten faydalanabilecek.