ORYANTASYON GÜNLERİ

16.09.2016

Pamukkale Üniversitesi’nde bu yıl eğitim-öğretime başlayan 12.300 öğrenci için fakülte ve yüksekokullarda oryantasyon günleri düzenleniyor.

Pamukkale Üniversitesi’ne bu yıl başlayan öğrenciler, okulları ve eğitim aldıkları bölümleri ile ilgili bilgi almak için bölüm ve öğrenci toplulukları tarafından düzenlenen oryantasyon günlerine katılıyor. Son olarak PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde Mühendislik Fakültesi oryantasyon günü düzenlendi. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği oryantasyon gününde sivil toplum örgütleri ve öğrenci toplulukları stand açtılar ve üyelik başvurularını kabul ettiler.

HONAZ MYO’DA TANIŞMA VE KAYNAŞMA KOKTEYLİ

Öğrenci odaklı eğitim anlayışıyla piyasa beklentilerine uygun “aranan eleman” yetiştirme misyonu ile mesleki ve teknik yükseköğretim hizmeti veren Honaz Meslek Yüksekokulu, 2016-2017 eğitim öğretim yılında 2500 öğrenciye kapılarını açtı.

1.Sınıf öğrencileriyle akademik ve idari personelin kaynaşmasını sağlamak, okulun idari ve akademik sistemi hakkında öğrencileri bilgilendirmek için düzenlenen seminer ve kokteyl, okul bahçesinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Öğrenciler, öğretim elemanları ile tanışma ve sohbet etme imkanı buldu.

ÇİVRİL MYO’DA SEMİNER VERİLDİ

Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı oryantasyon programını gerçekleştirdi. Yüksekokul Müdürü Doç.Dr.Dündar Kök, Çivril Emniyet Müdürlüğünden Başkomiser Servet Balcı, Çivril Belediyesinden Ümmü Altuntaşoğlu ile Mehtap Arslan Bozçelik ve Öğretim Görevlisi Ali Coşkun, öğrencilere çeşitli konularda bilgilendirme yaptılar. Yüksekokulda bugüne kadar gerçekleştirilen fiziksel şartlardaki iyileşmeler, akademik,sosyal ve kültürel alanda yapılan çalışmalar anlatıldı. Ayrıca ders kaydı, ders seçimi, kayıt yenileme,danışmanlık, sınavlar, not ortalamaları, yönetmelik ve yönergeler hakkında bilgiler verildi.

İlgili Haberler