6. Ege Tiroid Günleri

12.05.2022

Altıncı Ege tiroit günleri toplantısı 2 Ekim 2022 de Pamukkale üniversitesi hastanelerinde online yapılacaktır.

Değerli Meslektaşlarım,

Geleneksel olarak Ege Bölgesindeki Üniversitelerin Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalları tarafından ortak olarak düzenlenen, tiroid hastalıkları ile ilişkili konuların ayrıntılı olarak alanında deneyimli konuşmacılar tarafından tartışıldığı Ege Tiroid Günleri’nin altıncısını Pamukkale Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştireceğiz.

6. Ege Tiroid Günleri’nde günlük pratiğimizde sıklıkla karşılaştığımız hipotiroidi ve hipertiroidi konuları farklı sebepleri ile tartışılacaktır. Sık karşılaşılan tiroid hastalıklarında tanı, tedavi yaklaşımı ve izlem birinci, ikinci, üçüncü basamakta çalışan tüm meslektaşlarımızın faydalanacağını düşündüğümüz yönleriyle tartışılacaktır.

Tiroid hastalıkları konusundaki bilgilerimizi güncellemek ve deneyimlerinizi bizlerle paylaşmak üzere 02 Ekim 2022 tarihinde ‘Online’ olarak düzenlenecek toplantımızda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Güzin FİDAN YAYLALI         Semin Melehat FENKÇİ