3. Spor Bilimleri Etkinlikleri

03.05.2017

Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi “3. Spor Bilimleri Etkinlikleri” başladı. Dört gün sürecek etkinlikte spor adına seminerler, çalıştaylar, paneller ve sosyal etkinlikler olacak.

Bu yıl 2-5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek 3. Spor Bilimleri Etkinlikleri, Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yusuf Köklü’nün yaptığı açılış konuşması ile başladı. Fakülte konferans salonunda yapılan açılışta, organizasyonun düzenlenmesi hususunda emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür eden Doç. Dr. Köklü,  3. Spor Bilimleri Etkinlikleri’nin Türkiye ve Denizli sporuna katkı sağlaması temennisinde bulundu. Açılış konuşmasının ardından PAÜ Spor Salonu’nda capoeira dans gösterisi yapıldı.

Daha sonra Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Rıdvan Ekmekçi moderatörlüğünde Radyo Spor Sunucusu Voleybol Aktüel Genel Yayın Yönetmeni Savaş Eskigülek ve Radyo Spor Sunucusu Eski Milli Voleybolcu Başak Koç’un “Türk Sporunda Medya ve Taraftarlık” konulu paneli ile Dr. Rüştü Şahin’in “Taktik Oyun Yaklaşımı” konulu çalıştayı gerçekleştirildi. 

Bu yılki 3. Spor Bilimleri Etkinlikleri kapsamında düzenlenecek seminerler, çalıştaylar, paneller, sosyal etkinlikler ile sektörden farklı kesimler bir araya gelerek, ilgili alanda çalışan öğretmen, akademisyen, antrenör ve özel sektör temsilcileri edindikleri bilgi, beceri ve deneyimleri öğrencilere aktaracak. Lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri de gerçekleştirdikleri çalışmaları sunma imkanı bulacak.  

İlgili Haberler