20 yıllık personele teşekkür plaketi verildi

15.03.2017

14 Mart Tıp Bayramı ve Haftası etkinlikleri arasında Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde 20 yılını dolduran akademik ve idari personele teşekkür plaketi takdim edildi.

PAÜ Tıp Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Semin Fenkci, Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Gökhan Önem, PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, öğretim elemanları, ödül alacak personel ile yakınları katıldı.

Hastanenin geçmişten bugüne tarihsel sürecini anlatarak sözlerine başlayan Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Semin Fenkci, “14 Mart Tıp Bayramı Haftası etkinlikleri çerçevesinde bu programı düzenledik. Tüm çalışanlarımız fedakarca ve özveriyle çalışıyorlar. Bu hafta ayrıca 20 yılı dolduran personelimize teşekkür belgesi veriyoruz. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nin bugünlere gelmesinde katkıları olan tüm çalışanlarımızı kutluyorum” dedi.

Konuşmanın ardından 16 akademik ve 60 idari personel olmak üzere toplam 76 personele teşekkür belgesi takdim edildi.  

Plaket töreninin ardından hastanenin 13. katında Tıp Bayramı kutlamalarına devam edildi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Semin Fenkci’nin de katıldığı etkinlikte pasta kesildi.

İlgili Haberler