“1. Çameli Sempozyumu” Gerçekleştirildi

07.10.2022

Pamukkale Üniversitesi Çameli Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “1. Çameli Sempozyumu” Hayri Dev Kültür Merkezi Binası’nda gerçekleştirilen açılış programı ile başladı.

Programın açılış konuşmasını Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan yaptı. Program, PAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Ensar Yeşilyurt ve Çameli Kaymakamı Kübra Eroğlu’nun konuşmaları ile devam etti. Açılış konuşmalarının ardından sempozyum yürütme kurulu üyelerine emeklerinden dolayı hediyeleri ve plaketleri takdim edildi.

Sempozyumun 2. ve 3. Günü Programları Pamukkale Üniversitesi Ev Sahipliğinde Yapıldı

Çameli ilçesine odaklanılan ilk sempozyum olma özelliğine sahip Çameli Sempozyumunun ikinci ve üçüncü gün oturumları, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Gelecekte Çameli ilçesi ile ilgili yapılacak bilimsel çalışmalara ışık tutulması ve ulusal ve uluslararası anlamda Çameli’nin ön plana çıkartılması amaçlanan sempozyumda farklı çalışma disiplinlerinden birçok değerli araştırmacı bir araya geldi.

Sempozyumun hakkında detaylı bilgi için: https://www.pau.edu.tr/camelisempozyumu/tr