Turizm Fakültesi’ne İtalya’dan Ziyaret

07.03.2022

İtalya Benevento Sannio Üniversitesi Rektörü’nün Erasmus+ ve Dış İlişkiler Temsilcisi Prof. Dr. Biagio Simonetti Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Polat’ın misafiri oldu. Ziyarette, öğrenci değişim programlarından, turizm ve destinasyon yönetimine farklı konular ele alındı.

Ülkemiz turizm sektörünün ihtiyaç duyduğu temel işletmecilik bilgileriyle donatılmış, yöneticileri yetiştirme misyonu ile çalışmalarını sürdüren Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Turizm Fakültesi, bir yandan da ülkemizin turizm destinasyonuna katkı sağlayacak iş birliklerini sürdürüyor. Bu noktada ulusal ve uluslararası paydaşlarıyla, farklı ortamlarda, sık sık bir araya gelen PAÜ Turizm Fakültesi öğretim üyeleri, bu görüşmelerine bir yenisini daha ekledi. Öğretim üyelerinden Prof. Dr. Naci Polat, İtalya Benevento Sannio Üniversitesi Rektörü’nün Erasmus+ ve Dış İlişkiler Temsilcisi Prof. Dr. Biagio Simonetti’yi misafir etti. 

Görüşmede, beş yıldır sürmekte olan öğrenci değişim programı iş birliğinin geliştirilmesi; sürdürülebilir turizm, kültürel miras ve destinasyon yönetimi konuları ele alındı. Ufuk Avrupa ve Erasmus+ proje çağrılarına başvurulmasına karar verildi. 

 

İlgili Haberler