Şenlik başlıyor

06.05.2017

Pamukkale Üniversitesi, 6-14 Mayıs tarihleri arasında kültürel ve sanatsal faaliyetlerin yer alacağı bahar etkinlikleri ile Türkiye’nin dört bir yanından 5 bine yakın sporcunun katılacağı Koç Spor Fest organizasyonuna ev sahipliği yapacak. 11 Mayıs’ta ise ünlü rock sanatçısı Şebnem Ferah konser verecek.

Pamukkale Üniversitesi Kampüsü önümüzdeki hafta şenlenecek. Atletizm, basketbol, cimnastik, dağ bisikleti, futbol, futbol tenisi, hentbol, okçuluk, voleybol ve yüzme branşlarında yaklaşık 5 bin sporcunun yarışacağı Koç Spor Fest final mücadeleleri,  7-14 Mayıs tarihleri arasında PAÜ Kampüsünde gerçekleşecek. Festival kapsamında 11 Mayıs Saat 21.30’da ise ünlü rock sanatçısı Şebnem Ferah Rektörlük önünde konser verecek.

Pamukkale Üniversitesi Öğrenci Toplulukları ise bahar etkinliklerinde birbirinden güzel organizasyonlara imza atacaklar. Halk Oyunları, Rock, Fotoğraf, Dans, Kariyer Yolcuları, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler, Şiir ve Türk Halk Müziği öğrenci toplulukları tarafından hazırlanan bahar etkinliklerinde konserler, şiir dinletisi, defile, dans ve halkoyunları gösterileri olacak. 

İlgili Haberler