PAÜ’lü Eğitim Fakültesi Öğrencileri Materyal Sergisi Açtı

16.12.2019

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nin farklı bölümlerinde eğitim alan ve ‘Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı’ ortak dersi kapsamında üretilen öğrenci çalışmaları ‘Materyal Sergisi’ adlı etkinlikle sunuldu.

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesinde öğrencilerin bir dönem boyunca yaptıkları çalışmaların yer aldığı ‘Materyal Sergisi’ düzenlendi. Fakülte Fuaye Alanında gerçekleşen serginin açılışına Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Tuncel, öğretim elemanları ile öğrenciler katıldı.

Türkçe, Sosyal Bilimler, Sınıf, Matematik, Fen ve İngiliz Dili Eğitimi anabilim dalları öğrencileri tarafından hazırlanan projelerin yer aldığı sergide, ‘Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı’ dersi kapsamında yapılan çalışmalar sergilendi. Öğrencilerin öğretmen olduklarında eğitimde kullanacakları materyallerden oluşan sergide toplam 113 çalışma yer aldı. Sergiye, Doç. Dr. Abdurrahman Şahin, Doç. Dr. Vesile Alkan, Dr. Öğr. Üyesi Esin Turan Güllaç, Dr. Öğr. Üyesi Pınar Karahan, Dr. Öğr. Üyesi Selami Ok, Dr. Öğr. Üyesi Esra Uçak, Dr. Öğr. Üyesi Emel Sarıtaş, Öğretim Görevlisi Deniz Coşkun ve Arş. Gör. Dr. Ulaş İliç katkı sundu.

Gün boyu süren sergide çalışmaları yakından inceleyen Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, öğrencilerden bilgi aldı. Dekan Can, sergi sonunda dereceye giren öğrencilere teşekkür belgesi verdi.