PAÜ’de Güncel Kariyer Becerileri Eğitimi Tamamlandı

24.07.2023

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) bünyesinde Arş. Gör. Yılmaz Hasret tarafından ‘Güncel Kariyer Becerileri Eğitimi’ verildi.

İki ay süren eğitimde, öğrencilere günümüz iş dünyasında başarılı olmak için gereken kariyer gelişimini destekleyici becerilerin kazandırılması amaçlandı. İki ayrı grup olarak verilen eğitimde farklı fakültelerden toplam 30 öğrenci yer aldı.

Eğitimi tamamlayan öğrencilere sertifikaları PAÜ Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Yasemin Bozkurt ve Arş. Gör. Yılmaz Hasret tarafından takdim edildi. 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı güz döneminde de ‘Güncel Kariyer Becerileri Eğitimi’ yeni gruplara da verilmek üzere PAÜ KARMER tarafından planlandı.