PAÜ Serinhisar MYO Bıçakçılık Programı Öğretim Üyeleri Filiz Makine'yi Ziyaret Etti

15.03.2024

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Serinhisar Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ali Ekinci ve Bıçakçılık ve El Aletleri Üretim Teknolojisi Programı Öğretim Görevlileri, Filiz Makine'yi ziyaret etti.

Öğrencilere sektördeki pratik uygulamaları ve işletme ortamlarını görmeleri için bir fırsat sunan endüstri ziyaretlerinden birini gerçekleştiren PAÜ Serinhisar MYO Müdürü ve Bıçakçılık Programı öğretim üyeleri bu kapsamda Filiz Makine’yi ziyaret etti.

Serinhisar MYO Müdürü D. Öğretim Üyesi Mehmet Ali Ekinci Filiz Makine’ye yapılan ziyaret hakkında şunları ifade etti: “Öğrencilerin bıçakçılık sektöründeki teknolojik gelişmeleri, üretim süreçlerini ve işletmenin operasyonlarını yakından inceleme şansı bulacağı ziyaretler genellikle öğrencilere sektördeki kariyer olanakları hakkında bilgi verir ve mezuniyet sonrası iş fırsatlarını araştırmalarına yardımcı olur. Ayrıca, öğrencilerin akademik bilgilerini uygulamalı bir bağlamda görmelerini sağlar ve işletme yönetimi, üretim süreçleri ve endüstri standartları gibi konularda daha derin bir anlayış geliştirmelerine yardımcı olur. Endüstri ziyaretleri, öğrencilere iş dünyasını tanıma, potansiyel kariyer fırsatlarını keşfetme ve işletmelerin günlük operasyonlarını gözlemleme fırsatı sunar. Filiz Makine CEO’su Sefa Filiz’e ve AVK Lazer sahibi Ali Vehbi Kocakaya’ya Okulumuza ve Bıçakçılık ve El Aletleri Programının öğretim görevlilerine verdikleri desteklerden ve gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz.”

İlgili Haberler