PAÜ MSSF’den Sanat Alanında İş Birliği

28.03.2022

Pamukkale Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi (PAÜ MSSF) Dekanlığı öncülüğünde sanat alanında iş birliği teması ile bir dizi konser düzenlendi.

Pamukkale Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi ve Eğitim Fakültesi Dekanlığının öncülüğünde Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi, Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyeleri ve lisansüstü öğrencilerinden oluşan “Oda Orkestrası” konserleri; 17 Mart 2022 tarihinde Ülker Yörükoğlu Bilim ve Sanat Merkezinde, 23 Mart 2022 tarihinde Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesinde ve 24 Mart 2022 tarihinde Nezihe-Derya Baltalı Bilim ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi, Ülker Yörükoğlu Bilim ve Sanat Merkezi, Nezihe-Derya Baltalı Bilim ve Sanat Merkezi müdürlerinin katılımlarıyla gerçekleşen konserlerde Türk ve Klasik Batı Müziğinin önemli eserleri seslendirildi. Gerçekleştirilen konserler sanatsever katılımcılardan tam not aldı.